Met de ANBI status gaat onze campagne van start

Vandaag hebben we bericht ontvangen dat onze aanvraag voor de ANBI status is goedgekeurd. "ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling en met die status is het i.v.m. de fiscale aftrek  aantrekkelijk om geld te doneren. Hierdoor blijft er meer over voor het goede doel. Een win-win-situatie dus.” Aldus Lilian Thijssen, onze notaris van Smalbraak Notarissen.

Lees meer »

La Gomera 2021

Twee weken geleden was ik op La Gomera. Om vakantie te houden met mijn vriendin Nanette, om te genieten van het mooie weer en om herinneringen op te halen. Maar vooral ook om bij de start van de Talisker Whisky Atlantic Challenge 2021 te zijn.

Lees meer »

De eerste keer

En dan vraagt je zus of je mee wilt de oceaan over roeien. Is goed hoor antwoord ik. Niet omdat roeien mijn passie is: roei-ervaring gaat voor mij terug naar mijn jeugdjaren in een rubberbootje op een of ander Duits riviertje op vakantie met mijn ouders, broer en zus. Wel is het zo dat op of in het water bezig zijn altijd een groot deel van mijn leven is geweest: windsurfen, kanoën, zeilen en zwemmen in het open water. Maar goed, afgelopen zaterdag was mijn vuurdoop op zee en dan ook maar meteen in een oceaanroeiboot. We togen naar het Belgische Blankenberge, een badplaats ten zuiden van Zeebrugge om aldaar met botenbouwer Koen een stukje op de Noordzee te gaan roeien.

Lees meer »

Inschrijving TWAC2024

De Talisker Whisky Atlantic Challenge wordt steeds populairder en ondanks dat het nog lang duurt voor de start van de editie '24, is de inschrijving al half vol. Om er maar op tijd bij te zijn, hebben we vorige week ons formulier ingevuld en opgestuurd. Bovendien voelt het goed om op die manier onze afspraken en plannen te bezegelen.

Lees meer »